Κατασκευή e-shop

Εισέλθετε στην ψηφιακή αγορά και αυξήστε εντυπωσιακά τα κέρδη σας

Κατασκευή e-shop2019-09-26T17:54:50+02:00

Γιατί χρειάζεστε ένα e-shop;

Για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε μία νέα και άκρως δυναμική αγορά. Η κατασκευή e-shop σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξή σας, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις σας. Στην Develop Greece γνωρίζουμε πώς να υλοποιήσουμε με επιτυχία το δικό σας e-shop, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες πλατφόρμες e-commerce με δυνατότητες που συναρπάζουν, μεταμορφώνοντας την αγοραστική εμπειρία σε διασκέδαση.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

1Information Architecture

Το Information Architecture - ή αλλιώς ο σχεδιασμός της δομής - αποτελεί το πρώτο βήμα μας προς την επιτυχημένη κατασκευή του e-shop σας. Προσανατολισμένοι στις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες των επισκεπτών, οργανώνουμε αποτελεσματικά το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, σχεδιάζοντας τις κατάλληλες σελίδες και ενότητες, μέσα στις όποιες τοποθετούμε στρατηγικά τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

2UΙ/UΧ Design

Το UΙ/UΧ Design είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στάδια της κατασκευής e-shop και του e-shop redesign. Στόχος μας; Να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη (User Experience). Γι’ αυτό, δημιουργούμε πάντα e-shops αισθητικά άρτια και φιλικά προς τον επισκέπτη, εστιάζοντας στην ευελιξία, στη λειτουργικότητα και στην ευκολία χρήσης, καθώς και στο σχεδιαστικό που είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές.

3

Conversion Rate

Optimization

Στο στάδιο του Conversion Rate Optimization, υιοθετούμε ένα σύνολο μεθόδων (π.χ. ελκυστικά calls to actions), χάρη στο οποίο μετατρέπουμε όλο και περισσότερους επισκέπτες του e-shop σας σε πιστούς πελάτες. Αξιοποιώντας χρήσιμα εργαλεία μέτρησης και ελέγχου, όπως το usability testing και τα analytics, εντοπίζουμε και προωθούμε τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αυξήσουμε το conversion rate του νέου καταστήματός σας.

4

Ποιοτικό

Περιεχόμενο

Ποιοτικό περιεχόμενο σημαίνει έξυπνο, πρωτότυπο και ευανάγνωστο περιεχόμενο. Στην Develop Greece, δημιουργούμε μοναδικό και ελκυστικό content για τους επισκέπτες του e-shop σας, δίνοντας έμφαση στην πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται μέσα σ’ αυτό. Έτσι, κερδίζετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των αγοραστών, κάνοντάς τους να επιστρέφουν στο online κατάστημά σας ξανά και ξανά.

5SEO

Η Βελτιστοποίηση (SEO) αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την κατασκευή του e-shop σας, ώστε αυτό να εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, επιλέγουμε τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά (keywords) και υλοποιούμε κάθε On-Page & Off-Page SEO τεχνική που προβλέπεται, ενώ παράλληλα σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση για επιτυχημένες ενέργειες SEO.

TΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ E-SHOP

Ελάτε να
δημιουργήσουμε μαζί
το νέο
ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή να επανασχεδιάσουμε
αυτό που ήδη έχετε.

Επεκταθείτε στην ηλεκτρονική αγορά, κερδίστε νέους πελάτες και απογειώστε τα έσοδά σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της. Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αποτελεί καμία δέσμευση συνεργασίας.

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!