DevelopGreece

Η DevelopGreece είναι μία νεοφυής εταιρεία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όραμα, ενθουσιασμό και καινοτόμες ιδέες. Kαθιερώθηκε χάρη στην εξειδίκευσή της στο Strategic Web Design, δίνοντας έμφαση στη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών τόσο των πελατών της, όσο και των τελικών χρηστών του διαδικτύου. Η DevelopGreece εφαρμόζει αποτελεσματικά τις σύγχρονες πρακτικές SEM και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Marketing.

Μας εμπιστεύτηκαν

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αγαπάει την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα. Πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του.

Γιώργος
ΓιώργοςThe Business Development Manager
Τύπος προσωπικότητας: Μαθηματικός
Είμαστε βέβαιοι ότι το μυαλό του κάνει υπολογισμούς, ακόμη και όταν κοιμάται. Ίσως τον πετύχεις να χορεύει latin ή να τρώει ψάρια – όπου κι αν τον πετύχεις, οι σκέψεις του πάντα συνοψίζονται ως εξής: υπολογισμοί.
Μυρτώ
ΜυρτώMarketing Communication Manager
Τύπος προσωπικότητας: Καλλιτεχνικό Πνεύμα
Φροντίζει πάντα να προσθέτει μία καλλιτεχνική πινελιά σε κάθε marketing plan που αναλαμβάνει να σχεδιάσει. Εάν δεν τη βρείτε στο γραφείο, αναζητήστε την σε κάποια μουσικοχορευτική παράσταση ή στα εγκαίνια της τελευταίας έκθεσης του Μουσείου Μπενάκη. Θα την αναγνωρίσετε από τις μακριές floral φούστες και τον elegant αέρα της.
Βίκυ
ΒίκυThe Digital Marketing Executive
Τύπος προσωπικότητας: Φιλομαθής
Είναι πάντα δεκτική να ενημερωθεί για κάθε νέο εργαλείο που θα βελτιστοποιήσει την εργασία της και θα μειώσει τον χρόνο εκτέλεσης ενός task. Με την πρώτη ευκαιρία ετοιμάζει βαλίτσες και ταξιδεύει σε βουνά και θάλασσες, για να γνωρίσει καλύτερα τον κόσμο (με συνοδεία rock συγκροτημάτων στο τιμόνι).
Νίκος
ΝίκοςThe programmer
Τύπος προσωπικότητας: Αναλυτικός
Πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε task, υπολογίζει πάντα με ακρίβεια τον τρόπο εκτέλεσής του. Δεν παραδίδει κανένα project, εάν δεν εξηγήσει σε όλη την ομάδα το path που τον οδήγησε στην ολοκλήρωσή του. Η αναλυτική του σκέψη σταματά (ίσως) μόνο στις βραδινές προπονήσεις Brazilian Jiu-Jitsu.
Μπάμπης
ΜπάμπηςThe Ecommerce Specialist
Τύπος προσωπικότητας: Sneakers Addicted
Τα αγαπημένα του websites είναι προφανώς τα καλοσχεδιασμένα e-shops. Δίνει σημασία στην λεπτομέρεια, στο στήσιμο και εύκολα μπορεί να μπει στον χαρακτήρα και στην αισθητική που απαιτούν τα διάφορα projects. Αυτός μας ενημερώνει για τα trends στον χώρο των sneakers και του UX Design.
Γρηγόρης
ΓρηγόρηςThe Web Developer
Τύπος προσωπικότητας: Ευγενικός
Ο τρόπος που εξυπηρετεί τους πελάτες μάς αφήνει πάντα έκπληκτους. Η ευγένεια και η άψογη επικοινωνία με το κοινό είναι τα μεγαλύτερα ατού του. Αν του εξηγήσεις την ιδέα σου, θα στη σχεδιάσει ακριβώς όπως την είχες στο μυαλό σου. Χάρη στον Γρηγόρη το κλίμα στο γραφείο είναι πάντα positive.
Ευαγγελία
ΕυαγγελίαThe Digital Content Director
Τύπος προσωπικότητας: Χαμελαίων
Ενώ μελετούσε 4 χρόνια τα λογοτεχνικά ύφη, ανακάλυψε πως το ύφος του Digital Marketing της ταιριάζει εξίσου! Πιστεύει πως ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται σωστά στο εκάστοτε περιβάλλον, μπορεί να πετύχει τα πάντα.
Αγγελίνα
ΑγγελίναThe Digital Designer
Τύπος προσωπικότητας: Εκφραστική
Η Αγγελίνα έχει πάθος με την έκφραση κάθε είδους. Επέλεξε τη γραφιστική τέχνη για να μπορεί να σχεδιάζει όλο το εικοσιτετράωρο (βλέπει ακόμα και όνειρα με σκίτσα). Μια καλή μέρα για αυτήν ξεκινά με την εικονογράφηση του blog μας. Τα βράδια της Παρασκευής θα τη βρείτε να αυτo-σχεδιάζει σε latin ρυθμούς.
Αναστάσης
ΑναστάσηςThe Digital Media Specialist
Τύπος προσωπικότητας: Δημιουργικός
Το πάθος του για την τέχνη της δημιουργίας οπτικών εικόνων φαίνεται ξεκάθαρα από τις ασχολίες του: Graphic Designer, Video Editor, Drone Pilot, Photographer. Αναμένει πώς και πώς τους αγώνες drone στην Ελλάδα.
Γιώργος
ΓιώργοςThe Full Stack Web Developer
Τύπος προσωπικότητας: Bon viveur
Ζει και δουλεύει αρχοντικά. Επιλέγει πάντα να ασχοληθεί με τα πιο μεγάλα projects, γιατί μόνο αυτά τον γεμίζουν. Μετά τη δουλειά επισκέπτεται delicatessen παντοπωλεία και σχεδιάζει το επόμενο ταξίδι του σε κάποιο ευρωπαϊκού τύπου chalet ή στις Μικρές Κυκλάδες.
Ιορδάνης
ΙορδάνηςThe Art Director
Τύπος προσωπικότητας: Επαγγελματίας
Έχει μούσια και τατουάζ. Εάν τον έβλεπες στον δρόμο θα έλεγες πως σίγουρα αυτός ο τύπος είναι γραφίστας. Ο επαγγελματισμός, η μακρά εμπειρία στον γραφιστικό χώρο και η υψηλή αισθητική του δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης.

Τομείς εξειδίκευσης

H DevelopGreece καινοτομεί και λειτουργεί, για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, ως τo πρώτο Δίκτυο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ιδεών. Στόχος της είναι η ανάδειξη των δραστηριοτήτων επιχειρήσεων και επαγγελματιών μέσα από εξατομικευμένα business plans και συνεχή υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται:

  • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων / e-shops, Web Apps, Applications
  • Digital Marketing (SEO, Mobile Marketing, Email Marketing, Social Media Marketing, PPC, Online Video Marketing)
  • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
  • Παροχή καταρτισμένων business plans
  • Χρηματοδότηση έξυπνων ιδεών
  • Branding
  • Creative Marketing

Παράλληλα, μας ενώνει η αγάπη μας για την Ελλάδα. Ερευνούμε και υλοποιούμε σχέδια δράσης για την κάλυψη πολιτιστικών γεγονότων, με κύριο στόχο την προβολή των τοπικών παραδόσεων των περιοχών της χώρας μας.

Η ομάδα μας μεγαλώνει!

Αν έχεις όραμα, καινοτόμες ιδέες και όρεξη για δημιουργία θα θέλαμε να δουλέψουμε δίπλα σου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!