Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εδραιώστε την online παρουσία σας και προσελκύστε νέους πελάτες

Κατασκευή Ιστοσελίδων2019-09-26T21:34:24+02:00

Γιατί χρειάζεστε ένα εταιρικό website;

Για να έρθετε ακόμη πιο κοντά στο κοινό σας. Η κατασκευή ιστοσελίδων θεωρείται πλέον αυτονόητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αποκτήστε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, προωθήστε το brand σας και συνδεθείτε με νέους πελάτες. Στην Develop Greece γνωρίζουμε πώς να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε επιτυχώς το δικό σας website, προσαρμοσμένο με ακρίβεια στις επιχειρηματικές ανάγκες σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

1Information Architecture

Το Information Architecture - ή αλλιώς ο σχεδιασμός της δομής του website - αποτελεί το πρώτο βήμα μας προς την επιτυχημένη κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας σας. Προσανατολισμένοι στις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες των επισκεπτών, οργανώνουμε αποτελεσματικά το περιεχόμενο του website σας, σχεδιάζοντας τις κατάλληλες σελίδες και ενότητες, μέσα στις όποιες τοποθετούμε στρατηγικά τις πληροφορίες που επιθυμείτε.

2UΙ/UΧ Design

Το UΙ/UΧ Design είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στάδια της κατασκευής ιστοσελίδων και του website redesign. Στόχος μας; Να προσφέρουμε μία συναρπαστική εμπειρία στον χρήστη (User Experience). Γι’ αυτό, δημιουργούμε πάντα ιστοσελίδες αισθητικά άρτιες και φιλικές προς τον επισκέπτη, εστιάζοντας στην ευκολία πλοήγησης και χρήσης, καθώς και στο σχεδιαστικό που είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές.

3

Conversion Rate

Optimization

Στο στάδιο του Conversion Rate Optimization, υιοθετούμε ένα σύνολο μεθόδων, χάρη στο οποίο μετατρέπουμε όλο και περισσότερους επισκέπτες του website σας σε νέους πελάτες. Αξιοποιώντας χρήσιμα εργαλεία μέτρησης και ελέγχου, όπως το split testing, το usability testing και τα analytics, εντοπίζουμε και προωθούμε τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αυξήσουμε το conversion rate της νέας ιστοσελίδας σας.

4

Ποιοτικό

Περιεχόμενο

Ποιοτικό περιεχόμενο σημαίνει έξυπνο, πρωτότυπο και ευανάγνωστο περιεχόμενο. Στην Develop Greece, δημιουργούμε μοναδικό και ελκυστικό content για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, δίνοντας έμφαση στην πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται μέσα σ’ αυτή. Έτσι, κερδίζετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των χρηστών, καθώς και πολύτιμα inbound links από άλλες ιστοσελίδες προς τη δική σας.

5SEO

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO) είναι το τελικό και καθοριστικό βήμα μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, ώστε αυτή να εμφανίζεται πρώτη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, επιλέγουμε τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά (keywords) και υλοποιούμε κάθε On-Page & Off-Page SEO τεχνική που προβλέπεται, ενώ παράλληλα σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση για επιτυχημένες ενέργειες SEO.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟ WEBSITE

Ελάτε να
δημιουργήσουμε μαζί
τη νέα
εταιρική ιστοσελίδα σας ή να επανασχεδιάσουμε αυτήν που ήδη έχετε.

Επεκταθείτε διαδικτυακά και προσεγγίστε νέους πελάτες.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της. Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αποτελεί καμία δέσμευση συνεργασίας.

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!