Microsites

Επιλέξτε τον πιο σύγχρονο και οικονομικό τρόπο κατασκευής ιστοσελίδων

Microsites2019-11-15T15:36:04+02:00

Γιατί να επενδύσετε σε ένα Microsite;

Διότι πρόκειται για τη νέα γενιά των websites. Ένα καλοσχεδιασμένο Microsite αποτελεί τη βέλτιστη λύση για όσους επαγγελματίες αποζητούν μία εύχρηστη ιστοσελίδα, η οποία θα επιτρέπει στους επισκέπτες να πλοηγούνται με ιδιαίτερη ευκολία, σε ένα απόλυτα φιλικό διαδικτυακό περιβάλλον. Στην DevelopGreece, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή της δικής σας αποδοτικής one page ιστοσελίδας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

1Προσεγμένη Δομή

Ένα Microsite αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματικό από κάθε άποψη, καθώς καταφέρνει να προβάλλει, σε μία μόνο σελίδα, όλα εκείνα τα στοιχεία που θα περιλαμβάνονταν και σε ένα κλασικό website. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην άρτια μελετημένη δομή του, η οποία εμπλουτίζεται από social media friendly περιεχόμενο, με shareable content και συνδέσμους προς τα εταιρικά προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα.

2

Storytelling Structure

Η παράθεση της πληροφορίας μέσα σε ένα Microsite υιοθετεί τη φιλοσοφία του storytelling. Τι σημαίνει αυτό; Πως το προφίλ, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας ακολουθούν τη μορφή αφήγησης μιας ιστορίας, η οποία εξελίσσεται καθώς οι χρήστες κάνουν scrolling. Ο συγκεκριμένος «τύπος» περιήγησης, μάλιστα, κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους διεθνώς, λόγω της εξοικείωσης του online κοινού με το scrolling στα social media.

3Responsive & UX Design

Στην DevelopGreece, κατασκευάζουμε Microsites που χαρακτηρίζονται, πάντοτε, από responsive design - που ανταποκρίνονται, δηλαδή, άριστα σε οποιαδήποτε συσκευή, μετατρέποντας την πλοήγηση των επισκεπτών σε μία μοναδική εμπειρία. Επιπλέον, ο σχεδιασμός μας βασίζεται στην εναλλαγή εντυπωσιακών φωτογραφιών και χρωματικών αντιθέσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα στοιχεία που εσείς επιθυμείτε να προωθήσετε.

4Υψηλό Conversion Rate

Τα χαρακτηριστικά ενός Microsite, όπως το information architecture ή η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, οδηγούν σε χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης και υψηλότερο ποσοστό μετατροπής. Ομοίως και η δημιουργία sharing περιεχομένου, καθώς τα social media διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των leads σας. Παράλληλα, η ενσωμάτωση λειτουργιών όπως της φόρμας επικοινωνίας ή του χάρτη φέρνουν τους υποψήφιους πελάτες σας ακόμη πιο κοντά σας.

5Το Microsite σε παραδείγματα!

Τα Microsites συνιστούν την ιδανική επιλογή και σε περιστάσεις προώθησης events, επιστημονικών συνεδρίων ή μουσικών festivals. Τέλος, μέσα από τις συναρπαστικές δυνατότητες που προσφέρουν, αποτελούν μία πολύ μοντέρνα και εύστοχη πρακτική ανάδειξης του portfolio σας ή προώθησης ενός νέου προϊόντος σας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Το δικό σας Microsite

Ελάτε να σχεδιάσουμε
μαζί το δικό σας Microsite.

Αποκτήστε την επαγγελματική one page ιστοσελίδα σας, παρουσιάζοντας στοχευμένα, λειτουργικά και άκρως δυναμικά την επιχείρησή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της. Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αποτελεί καμία δέσμευση συνεργασίας.

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!