PR Marketing

Τελειοποιήστε τη δημόσια εικόνα σας

PR Marketing<span class="sdata2" title="2019-09-26T21:09:07+02:00"></span>

Γιατί να επενδύσετε στο PR Marketing;

Για να γίνετε οι experts των Δημοσίων Σχέσεων, αναπτύσσοντας ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο γνωριμιών και διασυνδέσεων. Αναβαθμίζοντας τις PR Marketing πρακτικές σας, εδραιώνετε μία άψογη εικόνα για το brand σας στα μάτια του κοινού και των συνεργατών σας. Με υψηλή ειδίκευση στον τομέα, η DevelopGreece καταρτίζει ένα άρτιο Πλάνο Δημοσίων Σχέσεων για την επιχείρησή σας, απογειώνοντας την online και offline φήμη σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

1Media Relations

Στοχεύουμε στη σύναψη και στη διατήρηση στενών σχέσεων μεταξύ της επιχείρησής σας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία με τη σειρά τους προβάλλουν επιτυχώς το brand σας στο ευρύ κοινό. Προσεγγίζουμε εύστοχα κάθε παραδοσιακό (TV, ραδιόφωνο, Τύπος) και σύγχρονο (διαδίκτυο, social media κ.ά.) μέσο επικοινωνίας, αποστέλλοντας, παράλληλα, Δελτία Τύπου που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, σαφήνεια και αξιοπιστία.

2

Διαχείριση Κρίσεων

Η επικοινωνιακή διαχείριση εταιρικών κρίσεων απαιτεί λεπτότητα, εμπειρία και διπλωματία. Αναλαμβάνουμε για την επιχείρησή σας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επικοινωνιακού πλάνου, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων. Έτσι, προλαμβάνουμε ή αποκαθιστούμε πιθανές ζημιές στο γόητρό σας, διατηρώντας την εμπιστοσύνη πελατών, συνεργατών, προσωπικού και κάθε άλλης ομάδας ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σας.

3Διοργάνωση Events

Με αγάπη για το Event Management, διοργανώνουμε μικρές και μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις που εντυπωσιάζουν με τη λάμψη και την αρτιότητά τους. Εστιάζοντας στην έκταση της δημοσιογραφικής κάλυψης από offline και online μέσα, μεγιστοποιούμε την προβολή των events σας. Μέσω προσεγμένης προετοιμασίας και οργάνωσης, προωθούμε τη σύσφιξη των εταιρικών σχέσεών σας, τόσο με πελάτες και συνεργάτες σας όσο και μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού σας.

4Εταιρικές Χορηγίες

Στα πλαίσια των Εταιρικών Χορηγιών, ενδυναμώνουμε την εταιρική κοινωνική ευθύνη σας. Με κύριο γνώμονα την ανάδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας σας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για τον οργανισμό σας δράσεις οι οποίες αφορούν χορηγίες και προγράμματα ανταποδοτικών οφελών. Με αυτόν τον τρόπο, ταυτίζουμε τη δημόσια εικόνα σας με έργα μεγάλης εμβέλειας, καθώς και με σημαντικές ενέργειες πολιτιστικού, κοινωνικού ή περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

5

Influencer Relations

Η δυναμική του Influencer Marketing επιτάσσει την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ της επιχείρησής σας και των opinion leaders της εποχής μας. Επιλέγοντας προσωπικότητες που ταιριάζουν στο brand σας και έχουν απήχηση στο target group σας, επιδιώκουμε την οικοδόμηση διαχρονικών, ειλικρινών σχέσεων μαζί τους. Κερδίζοντας την αφοσίωση των influencers, οδηγούμαστε σε επιτυχημένες, μακροχρόνιες συνεργασίες που ενισχύουν το δημόσιο κύρος σας.

Το δικό σας PR Marketing

Ελάτε να
σχεδιάσουμε μαζί
τη δική σας
PR Marketing στρατηγική.

Ενισχύστε έξυπνα και αποτελεσματικά τη δημόσια έκθεση του brand σας, χτίζοντας μία άκρως ελκυστική εταιρική εικόνα.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της. Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αποτελεί καμία δέσμευση συνεργασίας.

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!