Κρινάκη2019-07-17T11:25:42+02:00

Project Description

Branding

Κρινάκη

Κρινάκη

Η σφραγίδα της Φωτεινής Κρινάκη, ήδη από το 2000, έχει συνδεθεί με το χειροποίητο κόσμημα και την υψηλή αισθητική. Όταν αναλάβαμε τον σχεδιασμό του ετήσιου look book των δημιουργιών της για το έτος 2018, αποφασίσαμε να αναδείξουμε κάθε δημιουργία ξεχωριστά, μέσα από μοναδικές εικονογραφήσεις.

Συγκεκριμένα, αποδώσαμε κάθε κατηγορία κοσμημάτων με ένα λουλούδι, το οποίο επιλέχθηκε ακριβώς για να συμβολίσει μία συγκεκριμένη θεματική. Για παράδειγμα, για να παρουσιάσουμε την κατηγορία Hearts, χρησιμοποιήσαμε το τριαντάφυλλο ως σύμβολο της αγάπης και της επιθυμίας. Για την κατηγορία Baby χρησιμοποιήθηκε το λουλούδι purple crocus ως σύμβολο της νεανικής χαράς, ενώ για την κατηγορία Animals επιλέξαμε τα χρυσάνθεμα ως σύμβολο της ειλικρίνειας, με δεδομένο ότι τα ζώα θεωρούνται απόλυτα ειλικρινή πλάσματα. Μετά την ολοκλήρωση της εικονογράφησης, δημιουργήσαμε νέες συνθέσεις λουλουδιών, στις οποίες ενσωματώσαμε αρμονικά ένα αντιπροσωπευτικό κόσμημα της κάθε κατηγορίας.

Επιπλέον, βαπτίσαμε την κάθε κατηγορία κοσμημάτων με μία σχετική λατινική ονομασία. Έτσι, η κατηγορία Baby μετονομάστηκε σε Pudicitia που σημαίνει αγνότητα, η κατηγορία Hearts σε Amor, η κατηγορία Flowers σε Flos κτλ. Τα χρώματα επιλέχθηκαν με βάση τις πραγματικές αποχρώσεις των λουλουδιών, κινηθήκαμε, όμως, σε πιο παστέλ τόνους για ένα πιο καθαρό και λιτό αποτέλεσμα. Τέλος, το εξώφυλλο σχεδιάστηκε με χρυσές εξώγλυφες λεπτομέρειες στους στήμονες του λουλουδιού και, φυσικά, στην υπογραφή της σχεδιάστριας.

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!