Magento e-shop

Δημιουργήστε ένα e-shop με απεριόριστες δυνατότητες

Magento e-shop2019-09-27T11:58:08+02:00

Γιατί χρειάζεστε ένα Magento e-shop;

Για να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πρόσθετα χαρακτηριστικά και συναρπαστικές λειτουργίες. Η πλατφόρμα Magento διακρίνεται για την ευελιξία και τη δυνατότητα εξατομίκευσης που προσφέρει. Στην DevelopGreece γνωρίζουμε πώς να σχεδιάσουμε για εσάς ένα e-shop που προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες σας, αξιοποιώντας την πλατφόρμα ανοικτού κώδικα “Magento” και μετατρέποντας τις αγορές των πελατών σας σε μία μοναδική εμπειρία.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

1Σχεδιασμός

Περιεχομένου

Κατασκευάζουμε για εσάς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με άρτιο σχεδιαστικό, απόλυτα προσανατολισμένο στις αρχές του UΙ/UΧ Design. Αναγνωρίζοντας τα βασικά user personas, προσδιορίζουμε την αισθητική και το ύφος της επικοινωνίας και σχεδιάζουμε τα πιο γοητευτικά user journeys. Παράλληλα, εστιάζουμε στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας του e-shop σας, το οποίο εμπλουτίζουμε με ποιοτικό περιεχόμενο.

2

Conversion Rate

Optimization

Στο στάδιο του Conversion Rate Optimization, υιοθετούμε ένα σύνολο μεθόδων (π.χ. ελκυστικά calls-to-action), χάρη στο οποίο μετατρέπουμε όλο και περισσότερους επισκέπτες του e-shop σας σε πιστούς πελάτες. Αξιοποιώντας χρήσιμα εργαλεία μέτρησης και ελέγχου, όπως το usability testing και τα analytics, εντοπίζουμε και προωθούμε τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αυξήσουμε το conversion rate του νέου καταστήματός σας.

3Web Development

Αναπτύσσουμε ένα άψογο περιβάλλον αλληλεπίδρασης και αγορών για το ηλεκτρονικό κατάστημά σας, μέσω καλοσχεδιασμένου και ελεγμένου κώδικα. Καθώς χρησιμοποιούμε καινοτόμες πρακτικές development, τελειοποιούμε τη UI/UX Design διαδικασία, απογειώνοντας την ευχρηστία και λειτουργικότητα του Magento e-shop σας. Παράλληλα, υποστηρίζουμε τις πιο προηγμένες δυνατότητες mobile commerce για πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και συσκευές web.

4SEO

Το SEO αποτελεί τον καταλύτη για την online επιτυχία του νέου, διαδικτυακού καταστήματός σας. Μέσω των πιο ενδεδειγμένων πρακτικών, εκτοξεύουμε το e-shop σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αρχικά, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, επιλέγουμε τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά (keywords). Κατόπιν, υλοποιούμε κάθε On-Page & Off-Page SEO τεχνική που προβλέπεται. Τέλος, σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για επιτυχημένες ενέργειες SEO.

5

Αναβάθμιση

Δυνατοτήτων

Η μοναδικότητα του Magento έγκειται στην προσαρμοστικότητά του. Χρησιμοποιώντας αυτήν την επεκτάσιμη και άκρως ευέλικτη πλατφόρμα e-commerce, ανταποκρινόμαστε άριστα στην κλίμακα και στην πολυπλοκότητα των εκάστοτε απαιτήσεών σας. Έτσι, θέτοντας ως προτεραιότητα τις διαρκώς μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών, δημιουργούμε ένα δυναμικό e-shop που προσφέρει πλήθος ξεχωριστών δυνατοτήτων στους επισκέπτες του.

Tο δικό σας Magento e-shop

Ελάτε να
δημιουργήσουμε μαζί
το νέο Magento
e-shop σας.

Αποκτήστε ένα ψηφιακό κατάστημα με δυναμικά χαρακτηριστικά και υψηλή λειτουργικότητα, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους αγοραστές.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της. Δέχομαι η DevelopGreece να διαχειρίζεται τα στοιχεία μου με ασφάλεια, όπως ορίζει η Πολιτική Απορρήτου της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αποτελεί καμία δέσμευση συνεργασίας.

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!