Magento e-shop: Γιατί να το επιλέξετε;

Magento e-shop: Γιατί να το επιλέξετε;

Γιατί να επιλέξετε το Magento e-shop

Αποφασίσατε να σχεδιάσετε eshop για την επιχείρησή σας και αναζητάτε την κατάλληλη πλατφόρμα για την υλοποίησή του; Στην DevelopGreece, γνωρίζουμε καλά τη σημασία που έχει ένα σωστά σχεδιασμένο e-shop για την προώθηση των προϊόντων σας. Έτσι, συγκεντρώσαμε τους πιο σημαντικούς λόγους, για να σας εξηγήσουμε πώς ένα Magento eshop μπορεί να αποδειχθεί κερδοφόρα επιλογή.

Αρχικά, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε, αναθέστε την κατασκευή του e-shop σας σε ειδικούς, ώστε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους αγοραστές. Η υπηρεσία e-shop αποτελεί τον πιο αξιόπιστο τρόπο για να κινήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Σας συμφέρει, γιατί εξυπηρετεί το κοινό όλο το 24ωρο και έχει παγκόσμια εμβέλεια, διαθέτει δηλαδή όσα χρειάζεστε, ώστε να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας.

Σήμερα υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες πλατφόρμες e-shop, όμως η δημοτικότητα της πλατφόρμας Magento αυξάνεται μέρα με τη μέρα, χάρη στα δυναμικά χαρακτηριστικά και την υψηλή λειτουργικότητά του.

Ακολουθεί μια λίστα με 7 βασικά χαρακτηριστικά, για τα οποία αξίζει να επιλέξετε το Magento για τη δημιουργία του e-shop σας.

  1. Πλατφόρμα ανοικτού κώδικα

Το Magento αποτελεί μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Δεδομένου ότι το λογισμικό του είναι ανοικτού κώδικα, οι προγραμματιστές μπορούν να αλλάξουν τον πηγαίο κώδικα, να προσθέσουν χαρακτηριστικά και να τροποποιήσουν τη λειτουργικότητά της με τη δημιουργία ή την εγκατάσταση add-ons και plug-ins, τα οποία το Magento ονομάζει extensions.

  1. Καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας σας

Το Magento διαθέτει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ώστε να διαχειρίζεται πολλαπλά καταστήματα. Συγκεκριμένα, σας βοηθά να διαχειρίζεστε καταστήματα διαφορετικών ιστοσελίδων μέσα από ένα και μόνο admin panel. Έτσι, καταφέρνετε να ελέγχετε τις πωλήσεις και τους πελάτες μέσα από μία ενιαία βάση δεδομένων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

  1. Πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες βελτίωσης

Το Magento μπορεί να πάρει τη μορφή όποιας φόρμας και όποιας λειτουργίας θέλετε να του αποδώσετε. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, μπορεί να προσαρμοστεί στην κλίμακα και στην πολυπλοκότητα των απαιτήσεών της. Η πλατφόρμα Magento είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη και ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως, ώστε να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο.

  1. UX υψηλής ποιότητας

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Magento, τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος έχουν καλύτερη εμφάνιση και διάταξη στην ιστοσελίδα. Το UX Design υψηλής ποιότητας μετατρέπει τις ηλεκτρονικές αγορές του επισκέπτη σε μία ευχάριστη εμπειρία. Βοηθητικά layout μπορούν να κατευθύνουν το κοινό στην περιήγηση μέσα στο site, ώστε να βρει τα προϊόντα που επιθυμεί. Ακόμη, η δυνατότητα μεγέθυνσης εικόνας προϊόντος (Zoom-in), οι αξιολογήσεις πελατών και οι πολλαπλές φωτογραφίες είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Magento που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και κάνουν τους επισκέπτες να θέλουν να επιστρέψουν στο e-shop σας.

  1. Προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω SEO

Αν το site σας δεν έχει υψηλή επισκεψιμότητα μέσω των μηχανών αναζήτησης, τότε δεν θα καταφέρετε να έχετε κέρδη από αυτό. Αντίθετα, οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν το Magento, καθώς δημιουργεί πολύ καθαρά URLs, ετικέτες και περιγραφές με τις λέξεις-κλειδιά. Άλλα ισχυρά εργαλεία της πλατφόρμας, όπως τα Up-Sells και τα Cross-Sells, ενθαρρύνουν τον χρήστη να παραγγείλει περισσότερα προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις και η παραγωγή των εσόδων της επιχείρησής σας αυξάνονται αυτόματα.

  1. Υποστήριξη Mobile Commerce

Οι HTML5 δυνατότητες έχουν πλέον ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του Magento, τόσο στην Community Edition όσο και στην Enterprise Edition. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν το Magento μπορούν να προσφέρουν καλύτερο UX Experience σε mobile commerce για πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και συσκευές web, ειδικά για εκείνες που δεν έχουν υποστήριξη για Flash.

  1. Ασφάλεια και δυνατότητα επιλογής στην πληρωμή

Το Magento είναι μια ασφαλής πλατφόρμα με δεδομένη την ασφάλεια SSL και IP. Οι πελάτες που αγοράζουν από e-shops σχεδιασμένα με Magento αισθάνονται ασφάλεια στις αγορές τους. Παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με διάφορους τρόπους.

Στη Develop Greece, κατασκευάζουμε αποτελεσματικά Magento eshops, με στόχο να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται. Έτσι, οι πελάτες μας επιτυγχάνουν υψηλότερο conversion rate και, κατ’ επέκταση, αυξημένες πωλήσεις στην ιστοσελίδα τους.

Μοιραστείτε το:
2019-11-13T11:11:44+02:00Categories: e-shops|Tags: , , |

Μοιραζόμαστε νέα θέματα κάθε εβδομάδα

Develop Greece

Social Media

Κατεβάστε το SEO Ebook!

Magento!

Magento

Magento

Ενδιαφέρεσαι για Magento e-shop;

Magento!
Newsletter!

Όλα τα digital trends & tips στο inbox σας;

Κορυφαίοι επαγγελματίες λαμβάνουν ήδη τις εβδομαδιαίες ενημερώσεις μας! Θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση στο πιο φρέσκο και χρήσιμο content μας;

Newsletter!